SDCC Marvel Studios Panelinde Ne Gördük?

Marvel Studios, SDCC 2019 sonrası Comic Con etkinliğine veda etmişti, özellikle son yıllarda eğlence sektöründeki bu tarz etkinlikler yavaş yavaş son bulmaya başlamışken bu hamlenin gelmesi çok doğaldı. Marvel Studios bu süreçte Disney’in etkinliklerinde projelerini tanıtırken bir anda SDCC 2022‘de bir paneli olacağını açıkladı, bu o kadar büyük bir haberdi ki. SDCC‘nin gözdesi Marvel Studios geri geliyordu. Önceden duyurdukları projelerin çoğunu görmüştük ve gelecek artık belirsizdi, doğal olarak heyecanlandık. Bir sonraki fazı görmeyi beklerken daha fazlasını gördük, bakalım neler görmüşüz.

The Multiverse Saga

İlk Iron Man filminden Spider-Man: Far From Home filmine kadar olan tüm sürece The Infinity Saga diyorduk, işte The Multiverse Saga ise 4, 5, 6 fazlarını kapsayacak bir saga. Daha tüm projelerini bilmesek bile bu etkinlikte kritik bazı projeleri öğrendik. Gelin bakalım.

SHE-HULK: Attorney at Law

17 Ağustos tarihinde izleyiciyle buluşacak She-Hulk: Attorney at Law dizisinden yeni bir fragman aldık ve fragman hakkındaki yorumum şu: Seni tekrar görmek güzel Daredevil.

Secret Invasion

2023 ilkbaharında izleyiciyle buluşucak olan Secret Invasion dizisi konusunu aynı isimli çizgi roman serisinden alıyor. Dizi, iyi olarak bildiğimiz şekil değiştiren uzaylı Skrull ırkının aslında yıllardır Dünya üzerinde saklanıp güç elde etmesi ve bu durumu öğrenen Nick Fury’nin bu konu üzerindeki araştırmalarını konu alacak. Samuel L. Jackson (Nick Fury) ve Ben Mendelsohn (Talos) dizide bulunacak.

Antman and the Wasp: Quantumania

17 Şubat 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak Quantumania, Scott Lang’in kahraman şöhretiyle hayatına devam ederken karşısına Avengers seviyesi bir tehdit olan Kang ile karşılaşmasını anlatacak. Gelen konsept resimlerinden anladığımız kadarıyla Scott’ın kızı Cassie de babasının yolundan bir kahraman olarak ilerleyecek.

Gurdians of the Galaxy Vol. 3

Star-Lord, Rocket, Groot, Drax, Mantis, Nebula ve diğer koruyucuların, kozmik yolculuğunu konu alacak film 5 Mayıs 2023 tarihinde izleyici ile buluşacak. Gurdians of the Galaxy Vol 2’de tanıtılan Adam Warlock karakterimizle de sonunda tanışacağız.

Black Panther: Wakanda Forever

Chadwick Boseman’a veda ettikten sonra onun mirasını Black Panther: Wakanda Forever’da nasıl yansıtacakları merak konusuydu ve ilk fragman geldi. 11 Kasım 2022 tarihinde izleyiciyle buluşacak olan film bizi tekrardan Wakanda’ya götürüyor.

Sadece İsim ve Tarihe sahip Projeler

Avengers: The Kang Dynasty & Avengers: Secret Wars

Uzun bir aradan sonra 2025 yılı içerisinde 2 tane Avengers filmiyle buluşacağız, daha isim dışında hiçbir şeyi belli olmayan bu projeler The Multiverse Saga’yı sonlandıracak. Kang’ı Avengers karşısında yıllardır görmek isteyen biriydim zaten ve tahmin ediyordum bu noktaya geleceğimizi ama üstüne Secret Wars gibi bir olayı da dahil etmeleri beni hem korkuttu hem de heyecanlandırdı. Secret Wars çizgi romanlarda çok sevdiğim bir hikayeydi ve şimdi onu sinemada izlemek kulağa güzel geliyor. Umalım da son zamanlarda yaşadıkları hatadan ders çıkartmışlardır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir